котиться мiсяць...

Алхимия Чувств Натали
котиться місяць -
надгризений коржик
небом серед зір
мовчазних,
котяться сльози
щоками в долоні -
коли б то ті перли з них...
зробила б намисто
на ниточку долі -
та й більше не треба
прикрас...
коли ми те щастя
зберегти не зуміли?
недбало... й нема більше
нас...
котиться місяць -
надгризений коржик...
в небо відпущена воля...
котиться місяць,
поволі сідає,
а здається, що котиться
доля...