Ус вже сплять давно

Александр Воронцов 6
Усі вже сплять давно…

Усі вже сплять давно…
З любов'ю той, а цей - iз жахом,
Але горить вікно
Майже під самим дахом.

Хто у турботі там?
Та що його турбує?
Вiн долю выбрав сам,
Чи біс його дратує?..

Невизнаний естет,
Вiн знов «вiршує» вiрши…
Закоханний поет…
Що може буты гiрше?