Два свята

Александр Воронцов 6
        ДВА  СВЯТА

Свято* пiснi у повному залi, –
Притулившись до дверi, стою.
О, як оплески* довго лунали *–
Нагорода за пiсню твою!

А у мне сьогоднi два свята –
Я, щасливий, святкую за двох!
То виводять в душi соловьята:
Невгамовне*  своє: «Тьох-тьох-тьох!»

Бешкетують* в очах бiсенята –
А у серцi мойому – квiти,
Бо у мене сьогоднi два свята:
Перше – пiсня, а друге – це ти!