казка для д тей та дорослих

Оксана Клобуцкая
 Ходить поривчасто годинникова стрілка,
 По спині мігрують вітерець і мурахи.
 Обертаюсь по колу, - руда хибна білка,
 А хочу літати у небі як птахи.

 Березневого ранку мої мрії прокидалися босі
 І у небі шукали оглядаючись сонце -примару.
 Я давно не борець тож, скажи, на чиєму я боці?
 І чи встоє фортеця, що преречєна до чергового удару.

 Поскладай мої ребра і хребці, щоб стояти струнко,
 Обіцяю, не буду себе руйнувати вщент.
 Намалюю край неба, постелю його візерунком.
 Небо -вічний та сталий берег мрії, її елемент.

 Розкажи мені пошепки нашу казку для дітей та дорослих,
 Мені не вистачає красномовної ніжності та добра.
 Тож даруй мені чари речей безцінних і простих
 Та пиши нашу пісню, хай злітає з-під твого пера.