Синхронный - 2

Вальдемар Керенский
  ...  стоишь
                на
                Курдском   -   выразительно 
 Бывало ...

     Все - подбегают   :

    -   Вам  пиво  \   сигаретту   -   ?
( раз весь обчуханный - ни здря  ,   :    -     есть  Спичдки - блин родня  ?    )

  -   Fuck-off Ansestours  -   в этом суть - Моя   ...

 я - враг
to-o drinks
Tomorrow - not
disturb as is
tvoya pizda - i wanna be inside u

 i 'm gonna be
inside it

  -  Fuck all
  Ы-зы ди  !

  Got some Mommas  - ?
nice places around-of a shore

 To bare bed me sweat
the gloomy light - und fuckin' Lake
  to tail - my memories - &

  -  Sure You  -  ?