Невже не в цьому кайф?

Мари Лисова
Щодня думки кружляють на повторі:
Прокльони, гіркі сльози, каяття,
Чи обернуся знову я ізоєм...
Та щастя також має право на життя.

Птахи летять в краї з пекучим сонцем
І, насолоджуючись радістю буття,
Вони кричать у вирії заморським,
Хоч не зникає у минуле вороття.

У чашці смачна кава, запах вишні
Кружляє у повітрі веснянім,
У роті гіркий присмак, хоч не грішний,
Два серця швидко б'ються в ритм один.

І аромат тканини жовто-синьої
Знов супроводжує мене у сні.
Невже не в цьому кайф - чинити диво
Та слухать Фліт, у ліжку лежачи?

— 10.03.14