За красоткой... Эдвард Лир. Лимерик

Наталья Дробицькая
За красоткой девицей из Халл
Бык погнался, известный нахал.
Ну, так что ж, не впервой
отбиваться ногой
да лопатой девице из Халл.

@@@

There was a Young Lady of Hull,
Who was chased by a virulent bull;
But she seized on a spade,
And called out, 'Who's afraid?'
Which distracted that virulent bull.