Вясна

Евгений Пешко
Вясна.

Адліга, раптам, у палон узяла
Ды моцна ў руках сваіх сціскае
Чаго ж яшчэ жадаць, хацець мне -
Калі яна ўжо трымае маё сэрца?

Вясна ж, яна такая, знайце!
Неведаеш калі і падкрадзецца
Заставіць працаваць і з песняй
Чарта, ды нават сотні тваіх чэрцей!:)

Ды з марай жыць, яна цябе прымусіць
Паверыш у сябе і свае шчасце
Калі ж ты ёй, хоць кроплю, але схлусіш
Яна цябе укусіць - і яе адпусціш!

Усе ж такі.... Вершы - гэта найлепшы сродак крыптаграфіі:)