мiж рядкiв...

Алхимия Чувств Натали
зумій так вслухатись в слова,
не в їх химерність і сплетіння,
не в їхню плавну течію
і не в думок переплетіння...
а в те, що лине між рядків -
бо лише там ховають щирість,
бо лише там у слів цнотливість -
душею чути душу слів...