Лиш ти

Тишина03
Ти живеш. Ти відчуваєш.
Ти радієш. Ти кохаєш.
Ти цінуєш, та втрачаєш.
Ти - це те, що досі маєш.

Ти малюєш. Ти співаєш.
Ти ростеш. Ти обираєш.
Також мрієш і бажаєш.
Ти - це те, що набуваєш.

Ти працюєш, надихаєш.
Ти даєш і забираєш.
Ти старієш і вмираєш...
Лиш живеш, коли кохаєш!