Простри руку ко мне, Боже! Ольга Мальцева-Арзиани

Радко Стоянов 2
Простри руку ко мне, Боже,
Как же я люблю Тебя!
Я - поэт, а Ты всё можешь,
Так благослови меня!!!

Чтобы жизнь добром лучилась
Для меня и всей семьи,
Окажи такую милость
И меня благослови.

Чтоб стихи добро дарили,
Чтоб струился Божий Свет.
Окажи мне эту милость,
Потому что я - поэт!

Чтобы творчество рождало
Строки, полные любви.
Чтоб я Господу внимала,
Ты меня благослови!

ДОКОСНИ МЕ С ДЛАНИ, БОЖЕ!
Превод:Радко Стоянов

Докосни ме с длани, Боже,
колко Те обичам аз!
Аз поет съм, Ти пък можеш,
дай ми милост в този час!!!

Да струи добър животът
за семейството и мен,
окажи ми тази милост –
мене Ти благослови!

Стихове добри дари ми,
за да грее този свят!
Окажи ми тази милост,
че съм аз добър поет!

Творчеството да ми дава
стихове, мечти, любов!
С Тебе, Боже, да внимавам,
искам Твоя благослов!