Бiжи по Небу...

Иньфинити Любви
Макс Фадеев "Беги по Небу"...

http://www.youtube.com/watch?v=U8bfSNIASds

Десь тут поруч ти,
Та не бачу, хоч ти і поблизу,
Підійди, прошу - я тебе не скривджу.
Розлетілись так, як відходять
Різні дві дороги,
Не дивись назад,
Там одні тривоги...

Біжи по Небу, біжи по Небу,
Біжи по Небу, тільки, тільки не упади.
Біжи по Небу, біжи по Небу,
Біжи по Небу, тільки, тільки не упади.

Скільки треба сил,
Щоби все забуть та й не вернутись,
Те, що не просив, сльози лише льються.
Ну в останній раз
Підійди сюди та заспокойся,
Я не бачу нас, але не хвилюйся.

Біжи по Небу, біжи по Небу,
Біжи по Небу, тільки, тільки не упади.
Біжи по Небу, біжи по Небу,
Біжи по Небу, тільки, тільки не упади.

Біжи по Небу, біжи по Небу,
Біжи по Небу, тільки, тільки не упади.
Біжи по Небу, біжи по Небу,
Біжи по Небу, тільки, тільки не упади.

Біжи по Небу, біжи по Небу,
Біжи по Небу, тільки, тільки не упади.