моя мила, вставай

Сергей Точка
моя мила, вставай.
ось тобі чай, ось теплі шкарпетки,
маленькі квітки, щойно зірвані.
тільки не тримай мене на відстані.

я вже, видихнув все і всіх із себе.
то ж, даремно ти рвеш пелюстки,
не примушуй їх страждати.
кохання цим не виміряти.

і не цілуй ікон,
не розкидуй карти,
адже ти в моїх кістках
і тебе вже ніколи не видалити.

my love, arise.
there is a cup of tea for you, there are warm hoses,
and elvish flowers just picked on the glade.
i’m only asking don’t keep me at bay.

i have already breathed whole world out of me.
in vain you’re tearing all these petals,
don’t make them perish.
by this cannot we measure love.

do not kiss icons,
don’t show your cards.
into my bones you penetrate,
and never could you be ablated.
#сергейтчк.