Була на св1т1 кра1на

Тарасюк Ангелина
Була на світі країна,

І, дійсно, єдина колись -

Де в річку схилялась калина,

Де жив народ, сміючись,

Де нОсили довгі коси

Дівчатка чорняві, красиві,

Що вночі проливали сльози

За парубком чорнобривим.

Де були вишиванки й пІсні,

Не було сумних звІсток, журби,

Де було колись сонячно й чисто,

Головне, не було війни...

А тепер свій люд свідомо

Ви йдетЕ знищати вогнем...

Розкажіть на своєї мові

Скільки ще ви нас уб‘єтЕ?

4.04.15