Пой, Душа! Инесса Соколова 3

Радко Стоянов 2
Солнце,  грей  повеселей,
Растопи  тоску  скорей!
Радость  дому  принеси,
Душу  к  счастью  вознеси.
Скоро  землю  вновь  пахать,
Семенами  засевать
Под  хороший  урожай…
Пой,  Душа!   Не  унывай!

ПЕЙ, ДУША!
Превод: Радко Стоянов

Слънце, я погрей ни ти,
и тъгата разтопи!
Радост в къщи донеси,
а душите възвиси!
Да задиша пак земята,
да засеем семената,
урожай да натежи…
Пей, Душа! И не тъжи!