Два серця

Маргарита Бедрик
Коли два серця б'ються в унісон,
І перехопить дух лише на мить,
Це значить, що потрапив ти в полон,
Хвороба всім знайома - все болить.

Шукаєш ліки,їх ніде вже не знайти.
Не вистачає свіжого повітря знов...
Та чуєш голос: "треба далі йти"
На тебе вже чека нова любов!