Христос Воскрес!

Анеля Мей
Христос Воскрес! Христос Воскрес! Лунають дзвони в храмі,
Прощенні будуть всі не прощені  гріхи, Господь тепер із нами.
Святкує свято вся земля, і ми усі во вік Творцем благословенні,
Бо Він воскрес і смерті вже нема, є небеса, відкриті та блаженні!!!

Марія Діва праведне дитя рождала, плекала, пестила, любила,
Але ж чи знала Діва, що вона, його Святого для катів родила..?
А він навчав усіх, і від гріха спасав во віки, та воскрешав із мертвих нас,
Щоб ми на плечі кинули  йому хреста, та на  голгофі він як свічка згас...

А Він воскрес, і всіх простив, і небеса для нас создав блаженні,
І щоб не сталось за життя у нас,  усі ми грішні, й Богом бережені...
Возрадуйтеся грішники тепер, що Він воскрес, і ми хрестом його хрещені,
І пам’ятаймо Всі, Христос Воскрес! Прощаймо ми – та буде нас колись прощено..