Христос Воскрес!

Наталия Боровская 2
Христос Воскрес! Христос Воскрес!
Лине молитва до небес.
Христос Воскрес! Христос Воскрес!
Будьте готові до чудес.

Господь живий! Господь живий!
Прийшов сьогодні в кожен дім.
Господь живий! Господь живий!
Приніс спасіння нам усім.

Христос Воскрес! Христос Воскрес!
Дав благодатний вогонь з небес.
Христос Воскрес! Христос Воскрес!
Спас від гріхів людський рід увесь.

Господь живий! Господь живий!
Він наша любов, з Ним світ широкий.
Господь живий! Господь живий!
Нам милість дарує Отець Всевишній!