Пам яти Евгена Сверстюка 1928... 2014

Александр Купрейченко
  Пам'ятi Євгена Сверстюка               

Як хочеться продовження сюжету,
але завжди – відходять ліпші з нас
на невідомі чарівні планети.
Позвав Господь. У кожного свій час.

Як хочеться продовження країни,
не залишайте, батьку, нас на тих,
кому байдужа доля Батьківщини,
хто голос совісті змінив на гріх.

Та в розпачі пекельної години   
згадаймо тих, хто жив для перемог:
мистецтва, волі, честі, України.
І шляхом йдімо, що проклав нам Бог.


                Фото Василя Овсієнко