Душа

Наталья Светлая 7
Душа - щось незбагненне, дивне,
Це храм, Святого Духа дім.
Вона все тягнеться до щастя,
А щастя - в Господі моїм.

Хіба збагнеш її пориви?
То злет, падіння, знову злет...
Для неї вічним є надія,
Надія на Голгофський хрест.