Задумайтесь, прошу

Наталья Светлая 7
Людина робить зло й не думає про те,
Що доведеться їй за все відповідати,
Що стежка ця крива до смерті приведе,
Але хіба ж цього учила її мати?

Учені довели, що люди всі брати,
Що всі пішли від однієї крові.
Тому задумайтесь: то чиї ж ви кати?
Сестри і брата - Божої Любові?

Іще подумайте: життя - коротка мить,
Не встиг нажитися - вже старість підступає.
Багатство, слава...- все так швидко пролетить,
В могилі,куди йдеш, того уже немає.

Але ті справи, що зробив ти за життя,
Вони слідом ідуть в могилу за тобою,
А потім - Страшний Суд. І Бог тобі Суддя.
Судитиме по правді. Й не водою.