Посвята ветеранам

Наталья Светлая 7
Пройшли роки, та в пам'яті народній
Ваш подвиг, ветерани, навіки залишивсь.
Пройшли роки, і посріблились скроні
У тих, хто в ті часи в сорочці народивсь,

У тих, хто вийшов з пекла,
Живим залишився, а друзі полягли...
Героям вічна слава!
Герої, ви безсмертні!*
І вам низький уклін до самої землі!

*Безсмертні вжито в значенні навічно в пам'яті людській.