Молитва

Наталья Светлая 7
По всій землі звучить молитва наша,
В якій ми просим Господа свого:
"Святого Духа злий Ти, Отче благий,
На сестру щедро і на братика мого.

Святого Духа в час благопотребний
Пошли в сердечка наші по вінця,
Щоб вістку сміло проповідували всім ми,
Бо ж швидко час спливає до кінця."