Я щиро вiрю

Мелони
Я щиро вірю в Україну!
Та не таку, як зараз є,
А вільну, сильну та дбайливу,
Що в серці кожного живе!

Я щиро вірю в рідне слово,
Що мову нашу береже!
Що від русизму та расизму
Свій шлях до серця віднайде!

Всім серцем вірю в Україну!
І в українців, як ми є -
Як верби хилимось до тину,
Та не зламаємось ніде!!!


14.03.2012р.