Пам ятi жертв голодомору 32-33 рр

Наталья Светлая 7
Яблучко

Зима. Біліє все довкола.
Тендітна яблунька схилилася в саду.
А біля неї яблучко червоне
Самотньо пломеніє на снігу.

Хлоп'я упало, вже зовсім несила.
А яблучко ж ось поряд - не шукать.
Дитина дивиться голодними очима,
Та не дотягнеться до нього вже рука.