Зима

Наталья Светлая 7
Зима. І сонце вже не гріє,
І довгі тіні від дерев,
І хмари... Небо вже темніє,
І річки вже не чути рев,
Бо скрило кригою широку
І повноводу, як завжди.
І так постійно, так щороку
Приходить зимонька сюди.
Стоять хатинки, вкриті снігом,
І тин чорніє біля них.
І сіло сонце поза лісом.
І біле все, бо всюди сніг.