Осiнь

Наталья Светлая 7
Осінь вітається з нами.
В вирій летять журавлі.
Сонце сховалось за хмари.
Листя летить по землі.

Прибрано все у комори.
Сховано все в погреби.
Осінь гуляє надворі
І не боїться зими.