Випускний 41-го

Наталья Светлая 7
Подвір'я школи. Барвів розмаїття.
Тривожна молодь в білих сорочках.
Дівчатка біля школи, як ті квіти,
З букетами в тонесеньких руках.

Кружляють всі у білосніжних сукнях.
Лунає вальс задумливий, мов сон.
І мріють юні, що колись, в майбутньому,
Їм прозвучить щасливий "Мендельсон".

За руки взявшись, всі пішли на гору
Ранкове сонце разом зустрічать.
І так хотілось юним, як тим птахам,
Злетіти в небо - і над хмарами літать.