В тво х очах

Шевченко Ксеня
В твоїх очах, блакитних наче небо,
Я бачу все, жагу життя та сум,
А також нескінчаєме натхнення,
Яким мене до себе заманив.

Ти найталановитіша людина
З якою спілкуватись довелось.
Неначе чуєшь, що я серцем шепотіла,
А вголос вимовити так і не вдалось.

Я вдячна тобі, милий, за довіру,
За те, як ти підтримуєшь мене.
Ти маєшь знати, що на світі є людина,
Яка з тобою завжди заодно!