Як пташка

Шевченко Ксеня
Як пташка в клітці я не хочу прозябати,
Адже потрібен простір ій завжди.
Отак і я не можу існувати
Коли на мене тиснуть звідусіль.
Я хочу вільной бути, но не в самоті,
Пліч о пліч завжди, милий, з тобой бути.
На рівних всі невзгоди розгрісти
Та більш століття лишь тебе любити!