Бог - Творець

Наталья Светлая 7
Коли я дивлюся на небо - то бачу там Бога.
На сонце я кину свій погляд - і там мій Творець.
Земля, по якій я іду, - це до Бога дорога.
Господь мій у людях, у тисячах тисяч сердець,

У квіточці пишній, в розкішнім убранстві природи,
У ластівці, в пісні, в чудових зелених гаях.
Це ти, мій Господь, Рідненький, Ти скрізь і повсюди.
Люблю я тебе, мій Спаситель, і славлю в чудових псалмах.