отчаяние...

Таисия Грецова
- А что я могу поделать?

- Ну що я можу зробити?!

- Взять автомат и показать смелость?

-А хто оцінить мою сміливість?

- Усі ми браття,

 Але з різних сторін.

 Ми коло одного багаття,

 Але з різних корінь...

 Це так сумно, так соромно!

 Ми не ворожі, але...

 Ми озброєні..

 Між нами прірва...

 Але ж не ворог по крові ти!!!

 Це боляче! Це кровно!

 Я благаю, Небо!

- Будь обеспокоено!!!

- Не треба війни, благаю, не треба!

- Но всё не спокойно...