3iзнання 7. 11. 2014

Ярослава Луговая
Я/к можна сонце наздогнати
Т/оді, як день лягає спати?
Е/тюди вже малює ніч:
Б/агряно-зоряний павич,
Е/літно розпахнувшись в небі,
К/ожним пером ласкає Землю;
О/сяяли зірки промінням
Х/вастливе море та каміння;
А/ хвилі жмуряться, не сплять,
Ю/рбою з небом гомонять.

Посвящается Актёру в образе.

Автор картины - Кристиан Лассен "Морской прибой и закат Солнца"