Мамине д. н. 2003 р

Оксана Олейник Львов
Мій найперший вірш.

Є на світі мам багато,
Та найкраща є моя,
Мама добра, ніжна, мила,
Моя мама, дорога!

Маму люблю над усе я,
Їй вклоняюсь я до ніг,
Поважаю та шаную,
Бо люблю найбільше всіх.

2003 рік.