Каламбур на беларускай мове - 142

Леонид Ганчаров
Каламбур пажылога мінчаніна пажылому госцю з Тэль-Авіва

Ты дранікі ясі, а я МАЦУ  ЕМ,
Сяброўства дзвюх краін з табой МАЦУЕМ.
Гарэлку п'ём, мне годзік да СТА. РЭЧЫ
Звычайныя, гуляюць два СТАРЭЧЫ.
***

Ты драники ешь, а я мацу ем,
Дружбу двух стран с тобой мы укрепляем.
Водку пьём, мне годик до ста. Вещи
Обыденные, гуляют два старикашки.