без назви

Жусик
Не цінували душу..
Розірвали серце на сотні шматків,
Як далі жити мушу?
Скільки ще згадати молитвів?
Скільки списати аркушу?
Чи є щось в світі болючіше
Різних, брудних висловів?
Чи є щось до серця пекучіше,
Чим те, що на любов неповагою відповів!