Отча любов

Наталья Светлая 7
Таточку рідний! До тебе молитва
Лине моя в Небеса.
І усміхається Небо привітно
Вірі моїй у Твої чудеса.

Сонечко грає на небі в зеніті.
Як човники, хмарки в блакиті пливуть.
Нам Бог дав усе для життя на планеті.
"Живіть і плодіться, - сказав Він, - отут."

Веселка, знамення Твоєї любові,
Над світом дугою неждано встає.
"Потопу не буде!" Хіба не чудову
Господь нам обіцянку в Слові дає?!

Як радісно знати про те, що на Небі
Є Той, Кому ти аж ніяк не байдужий,
Хто знає тебе й пригортає до Себе,
І любить - бо ж рідне Дитя! - дуже-дуже.