Забыты сёння новы дзень

Евгений Юрьевич Герасименко
Яго нібы краты павалаклі,
хапаючы навобмацак за ранак,
Сцягнулі аж па самы вечар,
потым і зусім схавалі ў цень.
Ты ведаеш? Так ж пройдзе і
наступны твой, забыты сёння,
Новы дзень!