До Бога i влади

Лариса Даренская
            (молитва - мелодія Л.Даренської)

Я українською із Богом розмовляю
І вірю я, що чує Він мене:
Господь про кожну думку мою знає
І ласкою мене не омине.

Прошу Тебе, о Господи, помилуй
Країну ту, що нам подарував,
Прошу тебе, їй долю дай щасливу,
Щоб край наш рідний жив і процвітав.

Молитва до Бога лунає -
Слова, що від серця ідуть,
О Боже, тебе я благаю:
Країну мою не забудь.

Мене хвилюють рішення мужів державних,
Прошу я, Господи, їм розума додай,
Щоб пам'ятали предків наших славних,
Щоб возвеличили діяннями наш край.

Прошу Тебе, о Господи, помилуй
Країну ту, що нам подарував,
Прошу тебе, їй долю дай щасливу,
Щоб край наш рідний жив і процвітав.
                2001.