Природа загадка-добавлянка укр яз

Валентина Черняева
Сорочки мають клени
З весни — усі зелені,
А восени — яскраві:
Червоні й золотаві,
Як витвори митця.
Сорочки від кравця?
Промовити нагода,
Що майстер той — …
(Природа)