Чэчэклэр

Тимур Хамзин
Чэчэклэр
Хамза Арсланов

Тэрэзэ тобемдэ гол селкенэ,
Яфраклары дер-дер килэлэр.
Кышкы салкын жиллэр ярык таба,
Минем жанга  хетта керэлэр.

Голлэр тузэр, алар чыдамлыклар,
Жан чыдармы кышкы салкынга.
Язын голгэ чэчэк булыр очен,
Ул бит тели исэн калырга.