Украинские тюльпаны. укр. язык

Пётр Лавренчук
  ДО ДНЯ 70 річчя ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ

Пісня про українські тюльпани.

Українські тюльпани!-
Квіти нашої Перемоги.
Це кров та рани-
Важкі воєнні дороги.

Приспів:

Українські тюльпани!
Квіти війни світової:
Піхота,моряки,літуни,партизани,
СЛАВА ГЕРОЯМ!

Українські тюльпани!-
Вони тільки червоні,
Послання дружині та мамі,-
Від солдат з лісу та поля.

Українські тюльпани!
Розкажіть онукам,
Щоб не ганьбили славу,
І потисли руки.

Українскі тюльпани!
Посланці миру та любові,
Нехай Бог буде з нами-
До війни,ми завжди готові.