Ти знаeш хто ти? I для чого

Катерина Жебровська
Ти знаєш – хто ти? І для чого
Твій голос звучить на Землі?
Чому ти проходиш повз Бога,
Що Світ со-Творяє в тобі?

Ти знаєш – хто ти? Де початок
Життя твого, Сили, Краси?
Чому твоє право Прощати
Не чують твої молитви?

Ти знаєш – хто ти? В цьому Світі,
У цих переходах буття
Чому тобі випало Жити?
Що скажеш, Дитино Творця?

Ти знаєш – хто ти? Чи впізнаєш
Свій Шлях, свою Долю, Єство,
Коли перейдеш небокраєм
Туди, де лиш Світло й Любов?

01.05.2015