Магутны Божа, уладар сусвету...

Евгений Пешко
Магутны Божа, уладар сусвету... За што мне кары твае?
За што мне гэты боль? Калі я штось не так зрабіў... Прабач мяне за гэта! Ды асушы слезы ў маіх вачах...

Магутны Божа, уладар сусвету... Прымі ўсе словы і мяне прабач.... Ды нават шчасця не давай. А зрабі мяне камусіць патрэбным. Каб увесь гэты боль мой, на шляху маім, быў апраўданы. Каб не памер я нікчымнасцю і ў адзіноцтве!

Магутны Божа, уладар сусвету... надзею мне і веру ў будыню дай. І тады я ўсе вытрымаю.