Що робити ви будете...

Марина Ахмедова-Колюбакина
* * *

Що робити ви будете після війни
З почуттям провини
На руїнах весни? ..
Як заснете, коли увійдуть к вам у сни
Всі, хто були розстріляні і спалені?..

I замолити як братовбивчий ви гріх,
Озвірівши й прозрівши,
Пішаки у грі? ..
Божевільного часу як скинете гніт
Перед Богом на смертному вставши одрі?..