Сторiнки минулого

Любовь Берегиня
Лежу у мами на подвір’ї
В духмянім сіні…
Вгорі пливуть квітки-сузір’я,
Зірок насіння…

А простір Всесвіту безмежний
До себе кличе,
Вітрець голубить обережно
Моє обличчя…

Я ще довірлива, бо юна –
Одне лиш чую:
Лунає голос Гамаюна –
Добро віщує…

Іще матуся рідна з нами –
Всім серцем гріє…
Як пахне поруч кавунами
Під світлі мрії!..

Стежки далекі й таємничі
Мене чекають…
А я коханого обличчя
Іще не знаю…

Ще мій світогляд непорушний
І незрадливий,
Оберігати маю душі
Дітей щасливих…

У щасті я не сумніваюсь –
Цілющим зіллям
Життя мене ще зустрічає
Та хлібом-сіллю…

11.05.15