Моя любовь. Вольнов

Радко Стоянов 2
Моя любовь:
Ты нежность чувств и вдохновенье,
Мой образ  красоты и обожанья.
Неиссякаемый огонь
И сладости восторг.
Мой лучик солнца,  душу обогревший,
Наполнив сердце музыкой
И счастьем!

МОЯ ЛЮБОВ
Превод: Радко Стоянов

Ти нежни чувства си и вдъхновение,
мой образ в красота и обожание.
И непресъхващ огън,
и сладостен възторг.
Мой слънчев лъч, душа лъчиста,
изпълваш с музика сърцето
и с щастие!