Люблю Тебе, Господи

Наталья Светлая 7
Люблю Тебе, Господи, аж до загину,
За Тебе я душу віддам.
Спасителем, Братом і Другом Єдиним
Для мене навіки Ти став.

Свої таємниці Тобі довіряю
І радощі, й горе, і тугу.
Як добре, що можна довірити все
Тобі - Найвірнішому Другу.