Визволяли Шепетiвку...

Геннадий Сивак
Визволяли Шепетівку,
Коли лютий   лютував,
Влетіли танки  на бруківку,
А  піхота через став…
Ворогам у тил по  льоду,
Біля  цукроварні,
Взяли  тоді  місто з ходу,
Зійшлись близь друкарні…
Залізницю захопили,
Ворог  відступив,
Земляки мої  зраділи,
Салют відгримів…
І  загиблих поховали,
У той  грізний час,
Щоб  бійців не забували,
Полягли за нас…
Згинули, за Майбуття,
Кров на танковій броні…
Що пролили за життя,
В  другій Світовій   війні.

Автор  Геннадій  Сівак.
11 лютого -  9  травня  2015 року.