Tofiq Xelil uchun

Фируз Мустафа
OLSUN
(Tofiq Xelilin 60 illiyine)
Zirveye can atir omur karvanin,
Qoy getdiyin yollar gul-chichek olsun.
Budreme hech zaman bu yollarda sen,
Koksunde pak  niyyet, xosh dilek olsun.

Dushsen de ne qeder oda- alova,
Dolash diyar-diyar, gez oba-oba.
Sen neche konulde qursan da yuva,
Sinende hemishe saf urek olsun.

Seher yamaclari, gedikleri ash,
Talaya qedem qoy qaralanda qash.
Firuz Mustafaya chat yavash-yavash,
Mirze, altmish yashin mubarek olsun.